To kandidater til formandsposten

2009-06-22 16:51
To sygeplejersker har anmeldt deres kandidatur til formandsposten i Dansk Sygeplejeråd. Dermed skal der for første gang siden år 2000 være kampvalg om posten. Den nye formand vælges direkte af de knapt 60.000 aktive medlemmer og kan sætte sig i formandsstolen den 15. september.  I dag kl. 15 udløb opstillingsfristen til formandsposten i Dansk Sygeplejeråd. To sygeplejersker har anmeldt deres kandidatur. Dermed skal der være kampvalg om formandsposten i Dansk Sygeplejeråd.
 

To kandidater
Den første sygeplejerske, der meldte sit kandidatur til formandsposten, er Grete Christensen (52), som har været 1. næstformand i Dansk Sygeplejeråd siden 1998. Den anden kandidat til posten er Irene Charlotte Hesselberg (42), der siden 2007 har været formand for Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråd. Begge kandidater har sæde i Dansk Sygeplejeråds Hovedbestyrelse.

Vælges direkte af medlemmerne
I Dansk Sygeplejeråd vælges formanden direkte af de aktive medlemmer, der tæller knapt 60.000 sygeplejersker. Selve valghandlingen begynder mandag den 31. august og afsluttes mandag den 14. september. De stemmeberettigede sygeplejersker har mulighed for stemme via brev, sms eller elektronisk via internettet.

Tilbage
Gå til www.DSR.dk