Grete Christensen stiller op til formandsposten

2009-06-03 13:36

Dansk Sygeplejeråds (DSR) 1. næstformand siden 1998, Grete Christensen, stiller op til formandsposten i DSR. 

    

"DSR flytter grænser i organisation, fag og samfund. Det skal vi blive ved med fremover. Men det er nødvendigt at fokusere og prioritere,” siger Grete Christensen og fortsætter: ”Medlemmerne er Dansk Sygeplejeråd. Derfor skal vi hele tiden have en rød tråd mellem de udfordringer medlemmerne oplever på arbejdspladsen, og de indsatser vi som organisation fokuserer på.”

Særligt fokus på fire områder

Grete Christensen fortæller, at hun ser mange udfordringer for DSR i fremtiden, og at hun vil have særligt fokus på fire områder, hvis hun bliver valgt til formandsposten. De fire områder er:

  • Medlemmerne i organisationen er vores fundament og skal kunne se værdien af medlemskabet i hverdagen. Vi skal have særlige tilbud til alle medlemmer, studerende , nyuddannede, privatansatte, offentligt ansatte, ledere, seniorer mv.     
  • Kampen om ligeløn er godt begyndt, men bestemt ikke fuldført, vi skal fortsætte denne.
  • Sygeplejersker udgør en meget betydningsfuld profession i sundhedsvæsenet. Faget er vores fælles ståsted og vi skal fortsætte vores arbejde med at understøtte fagidentiteten, så hver enkelt sygeplejerske og hele gruppen med stolthed fortæller om deres arbejde.
  • Sundhedsvæsenet er i stærk forandring, men vi skal være dem der hele tiden kæmper for at der er gode rammer både for de sygeplejersker der skal arbejde der, og for de patienter der skal plejes og behandles.

      

Grete Christensen er uddannet sygeplejerske fra Holbæk Sygeplejeskole i 1981. Privat er hun bosiddende i Holbæk, gift og har to voksne børn.

Grete Christensen er i skrivende stund eneste kandidat til formandsposten. Fristen for opstilling udløber den 22. juni 2009.

Tilbage
Gå til www.DSR.dk